Перейти до головного змісту

Перевірена якість Трібулат відтепер в новій формі випуску – капсули 120

Вже декілька років ми, ТОВ ФармРайз, займаємося постачанням рослинної сировини та екстрактів для українського ринку. Одним з важливих етапів розвитку компанії був запуск власної лінії виробництва препаратів в капсулах. На сьогоднішній день ми одержуємо на ній не тільки власні продукти, а і виконуємо замовлення за контрактом з багатьма вітчизняними підприємствами фармацевтичної та харчової промисловості.

Карантин вніс багато коректив в роботу багатьох галузей, але, не зважаючи на всі перепетії буремного 2020 року, закінчили ми його втіленням в життя нашої давньої ідеї одержання препарату Трібулат на власному виробництві! До недавнього часу ми постачали його в аптечні мережі у формі Трібулат таблетки 60 шт. Після змін, що пройшли в компанії, в аптеках можна знайти лише нову форму випуску – Трібулат капсули 120 штук в упаковці.

Трібулат одна із візитівок компанії ФармРайз. Це високоефективний рослинний комплекс для лікування розладів чоловічої статевої сфери, корекції недостатності естрогенів у жінок, комплексного лікування безпліддя та корекції ліпідного обміну в організмі. На власних виробничих потужностях ми гарантуємо одержання продукту згідно найвищих стандартів виробництва та контролю якості. Відтепер ми повністю контролюємо процес одержання препарату Трібулат капсули 120 від закупівлі сировини до постачання його на полиці аптек, що дозволяє уникнути проблем з його наявністю, які спостерігалися раніше, особливо під час карантину.

На даний час Трібулат капсули 120 можна купити або замовити в аптечних мережах по всій Україні. Однак, якщо у Вас виникли питання або Ви не можете знайти Трібулат капсули 120 в своєму місті, то ознайомитись з повною інструкцією для використання та замовити Трібулат капсули 120 можна на нашому сайті.